Energiezuinige nieuwbouwwoningen te koop in Ledegem!

                                                   

"Hoevelaan" is een nieuw woonproject in het West-Vlaamse Ledegem, gesitueerd tussen Roeselare & Kortrijk.
Je hebt er de keuze tussen een divers aanbod aan woningen : rij- en halfopen woningen en villa’s met zicht op rustgevend groen en landbouwgebied.

Instapklare energiezuinige woningen
De huizen zijn stuk voor stuk energiezuinige woningen (E20) die volledig naar eigen keuze en smaak ingericht kunnen worden.
Elke woning is instapklaar en heeft 3 of 4 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, een volledig uitgeruste moderne keuken en een comfortabele living. De woningen worden voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Het schrijnwerk wordt in PVC uitgevoerd.


Comfort staat centraal met open en lichtrijke leefruimtes
De woningen staan synoniem voor open en lichtrijke leefruimtes die een luxueus ruimtegevoel uitstralen.
De grote raampartijen vloeien naadloos over in de mooie ruime tuin.


Groene oase van rust

Je komt terecht in een gezellige woonwijk waar het aangenaam vertoeven is : de huizen worden omringd door groen en het aanpalend landbouwgebied met de Ledegemse Meersen. In het voorjaar 2023 worden de Ledegemse Meersen volledig heringericht : er worden wandelpaden en vlonderpaden aangelegd, een echte troef voor de omgeving.


Centrale ligging en vlotte verbinding
Alle faciliteiten – zoals een bakkerij, slagerij en bassischool - bevinden zich op fiets & wandelafstand. Het project situeert zich in Ledegem en ligt centraal in West-Vlaanderen, op een zucht van omliggende gemeentes Dadizele, Sint Eloois-Winkel en Roeselare. Als bewoner geniet je van een vlotte verbinding met de op- en afrit Menen en zit je zo op de A19, waardoor steden als Kortrijk en Ieper binnen handbereik liggen. Daarnaast is er ook een vlotte verbinding met Brugge en Gent.


Klaar om in de Hoevelaan te wonen ?
Contacteer ons via info@imfiro.be voor meer informatie.